Inloggen

Doen waar je echt goed in bent, is de weg naar succesvol functioneren

Over ons

Wij bemiddelen ambitieuze professionals op HBO/WO niveau. Iedereen heeft iets bijzonders in zijn mars. Met onze werkwijze zorgen wij dat mensen hun talenten ontdekken en kunnen ontplooien. Zo realiseren wij samen een succesvolle stap naar een nieuwe positie waarin iemand volledig tot zijn of haar recht kan komen.

Kandidaten

Nox People is een kleine maar slagvaardige organisatie, een betrokken partij met persoonlijke aandacht voor jou als kandidaat, bij ons krijg je een oprecht advies waarmee je verder komt. Recruitment is ons vak, samen met jou zorgen wij voor een mooie volgende carrièrestap.

Om je zo goed mogelijk te adviseren, onderzoeken we jouw wensen, behoeften en talenten. Om dit inzichtelijk te krijgen, maken wij onder andere gebruik van de Talentenanalyse©. Wij zijn op zoek naar het verhaal achter jouw CV, wie ben jij en wat drijft jou? Lees meer

Opdrachtgever

Met ruim 20 jaar ervaring in de werving en selectie en interim bemiddeling van professionals op HBO/WO niveau zijn wij experts binnen ons vakgebied. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste kandidaat.

Nox People heeft kennis van de arbeidsmarkt, door onze search en selectie methode zijn we in staat om inhoudelijk zicht te krijgen in de behoeften en vraagstukken van onze opdrachtgevers. Zo adviseren wij onze opdrachtgever over mogelijke oplossingen en weten wij de best passende professionals proactief te identificeren en te selecteren.

Nox People is een kleine maar slagvaardige organisatie, wij zijn de gesprekpartners op niveau die het vak van werving en selectie en interim management verstaan en dit met passie en plezier uitvoeren! We hebben een bewezen trackrecord met een hoog slagingspercentage (95%) bij het succesvol vervullen van vacatures en opdrachten. Gericht op zowel korte als lange termijn afhankelijk van de klantbehoeften. Lees meer

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of meld een vacature of opdracht direct aan.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Vacatures via e-mail
Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close