Inloggen

De juiste professional vergroot het succes van bedrijven

Nox People

Met ruim 20 jaar ervaring in de werving en selectie en interim bemiddeling van professionals op HBO/WO niveau zijn wij experts binnen ons vakgebied. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste kandidaat.

Werving en selectie

Nox People vindt dat een dedicated en exclusieve aanpak veel beter aansluit bij de huidige arbeidsmarkt. Op exclusieve basis met elkaar werken, vacatures de juiste aandacht geven en werven met naam en toenaam van de organisatie. Niet mee, maar echt vóór organisaties zoeken naar passende professionals, als een écht verlengstuk van de organisatie.

Succesvol functioneren wordt bepaald door de juiste expertise, vaardigheden, inzet en motivatie. Iemands persoonlijkheid is hierin de belangrijkste schakel. Lees meer

Interim management

Er telt maar één ding, zorgen dat de interim positie tijdig ingevuld wordt met een kwalitatief sterke professional.
Nox People beheert en onderhoudt actief een netwerk van freelance professionals. Freelancers die gewend zijn aan veranderende omstandigheden, bewust kiezen voor afwisseling en het werken bij verschillende opdrachtgevers. Nox People maakt de markt van ervaren freelance professionals toegankelijk. Dat is de kracht van Nox People. Lees meer

Sourcing

Nox People weet waar jouw schaarse talent zit maar deze kandidaten gaan niet in op jouw mooie vacature. De zogenaamde latent zoekende kandidaten zelf benaderen (sourcen) is een passende aanpak voor deze recruitmentuitdaging. Maar sourcen is niet eenvoudig; het is arbeidsintensief, het eist de juiste skills en vraagt om volharding. Hierin werken we volgens het alom bekende AIDA model.

Recruitment Process Outsourcing

Nox People richt zich op organisaties die willen groeien en ontwikkelen.
Het binnenhalen van de juiste talenten in jouw organisatie is van essentieel belang. Met iemand die perfect binnen jouw organisatie past kun je op zowel korte als lange termijn concurrentievoordeel behalen.
Het werven en selecteren van talenten vereist kennis en ervaring. Hoe bepaal je waar je als organisatie precies naar op zoek bent en hoe weet je als organisatie waar je talenten kunt vinden. Nox People biedt interessante mogelijkheden wanneer je het recruitment proces zelf niet uit wil voeren omdat je simpelweg de capaciteit of expertise niet hebt.
Bij Recruitment Process Outsourcing (RPO) wordt er een samenwerking aangegaan tussen Nox People en de organisatie. De inzet van RPO geeft de organisatie de kans zich te blijven focussen op de organisatiedoelstellingen en neemt Nox People het gehele of een gedeelte van het recruitment proces uithanden. Lees meer

Arbeidsmarkt communicatie

Hoe staat de organisatie bekend en worden de vacatures gevonden? Welke kanalen in te zetten om de doelgroep te bereiken en zou een “werkenbij” website wellicht interessant zijn? Zaken welke voor elke organisatie steeds belangrijker worden en aandacht vereisen. Nox People adviseert en ondersteunt hierbij, samen maken we de organisatie nog succesvoller.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of meld een vacature of opdracht direct aan.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Vacatures via e-mail
Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close