Inloggen

Een nieuwe stap in jouw carrière zetten wij samen met jou

Nox People

Recruitment is ons vak, Nox People focust zich op functies op HBO/WO niveau, samen met jou zorgen wij voor een mooie volgende carrièrestap.

Om je zo goed mogelijk te adviseren, onderzoeken we jouw wensen, behoeften en talenten. Deze zijn uniek en staan centraal in ons gesprek, door hier naar te luisteren vinden wij een passende uitdaging. Om dit inzichtelijk te krijgen, maken wij onder andere gebruik van de Talentenanalyse©. Wij zijn op zoek naar het verhaal achter jouw CV, wie ben jij en wat drijft jou?

Wij werken met bekende opdrachtgevers. Het werken binnen een warm netwerk zorgt ervoor dat wij jou een realistisch beeld kunnen geven van de organisatie, de cultuur en de werkzaamheden.

Dit geeft dat wij je op de best mogelijke manier kunnen adviseren over en begeleiden naar een volgende carrièrestap, zodat jouw talenten volledig tot recht komen.

Werving en selectie

Jouw nieuwe uitdaging. Wat vind jij belangrijk in jouw professionele carrière? Welke wensen, behoeften en talenten heb jij? Zaken die allemaal van belang zijn wanneer je een volgende stap in jouw carrière ambieert. Nox People onderhoudt een warm netwerk, wij kennen de organisaties waar wij voor werven en selecteren.

Interim management

Zet jij samen met ons jouw nieuwe stap in jouw carrière? Ben je een zelfstandige professional die de vrijheid van freelancen wil combineren met een continu aanbod van passende en interessante opdrachten en de voordelen van aansluiting op een netwerk wil ervaren? Dan zoeken wij jou! Nox People onderhoudt een netwerk van freelance professionals en biedt passende opdrachten en begeleiding.

Kom meer te weten over onze werkwijze

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Vacatures via e-mail
Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close