Snel zoeken

Werkwijze

Elke functie kent specifieke kenmerken en vraagt om persoonlijke aandacht.

Een vaste consultant begeleidt u tijdens de gehele procedure en brengt samen met u in een persoonlijk gesprek de bedrijfscultuur, werkomgeving, functiekenmerken en functievoorwaarden in kaart. Naast het functieprofiel stellen we in overleg een planning op.

Op basis van het samengestelde profiel werft Nox People de best passende kandidaten. Dit doen wij door het inzetten van gespecialiseerde netwerken, aangevuld met internet search en inzet van social media. Kandidaten worden vervolgens uitgebreid geïnterviewd en getest middels de Talenten Motivatie Analyse ®.

Alleen de kandidaten die echt bij uw bedrijf passen worden gepresenteerd door middel van een uitgebreid profiel. Wij organiseren en evalueren de vervolgprocedure totdat de vacature daadwerkelijk is ingevuld. Wij streven daarbij naar een snel en kwalitatief hoogstaand resultaat dat is afgestemd op de wensen van u als opdrachtgever.

Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?