Inloggen

Customer Success Consultant

Wat ga je doen?

Voor het Customer Success team zoeken wij een nieuwe collega. Ben jij commercieel ingesteld, maar zet je hierbij altijd het succes van de klant bovenop?

De functie
Binnen het customer success team ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Customer Success Managers. Samen zijn jullie verantwoordelijk om de commerciële doelen die wij met onze partners (administratie- en accountantskantoren) opstellen te realiseren. Je weet het de partner managers zo te ondersteunen dat we deze doelen weten te behalen.
Je hebt een belangrijke rol bij de implementatie van nieuwe partners en bent hierin een adviseur richting de partner. Je maakt audit rapportages voor partners en laat ze zien hoe ze het beste met Yuki kunnen werken om zo de automatisering te verhogen. Je bent samen met de Managers proceseigenaar van alles wat wij voor onze partners doen. Jouw klanten hebben het gevoel dat je altijd voor ze klaar staat. Je adviseert ze over het gebruik van onze software en het optimaal inzetten van het Yuki platform. Daarnaast ga je op klantbezoek en bespreek je hoe alle processen nog succesvoller kunnen.

Enkele headlines
● Je begeleidt nieuwe partners in samenwerking met andere customer success teamleden en afdelingen;
● Je bouwt bestaande relaties verder uit;
● Je stimuleert en inspireert partners met als doel een effectiever en efficiënter gebruik van het Yuki platform;

Profiel kandidaat Customer Success Consultant

Je hebt enkele jaren ervaring met relatiebeheer en projecten en weet als geen ander hoe je met klanten moet communiceren. Daarnaast weet je hoe je je werk zo kunt organiseren dat je de klant telkens verrast en alles onder controle hebt. Wij zoeken een commerciële alleskunner die begrijpt wat service en serviceverlening inhoudt. Je bent in staat om in teamverband doelen te stellen en deze te realiseren. Je hebt een open houding en beschikt over een ‘can do’ mentaliteit. Je hebt kennis van financiële administraties en hebt affiniteit met accounting en software.

Wat wij van jou verwachten
Je bent een professionele sparringpartner en inspirator voor onze klanten. Beschik jij over deze en onderstaande competenties? Dan zijn wij op zoek naar jou!
● Je straalt passie uit, in welke vorm dan ook;
● Je hebt enige werkervaring, bij voorkeur tussen de 1-5 jaar;
● Ervaring als adviseur bij een accountants- of administratiekantoor is een pré;
● Je hebt minimaal HBO niveau / WO niveau (Accountancy, Bedrijfskundig, Commerciële economie);
● Je bent een positief ingesteld persoon en denkt vooral in mogelijkheden. Je bent steeds bezig met hoe je je doelen kunt behalen. Je ziet niet snel belemmeringen en kunt uit de meeste situaties uitdagingen halen;
● Ervaring met projectmatig werken en projectmanagement is een pré;
● Je kunt je uitstekend uitdrukken in het Nederlands en in het Engels, zowel verbaal als schriftelijk;
● Je vindt het leuk om kansen te spotten en deze om te zetten naar een positieve klantervaring.
● Representatief, inspirerende spreker, overtuigend, hoge gunfactor en creatief;
● Kennis van financiële administratie en accountancy branche is een sterke pre.

Over Yuki

Online boekhoudplatform Yuki werd opgericht in 2007. De vernieuwende aanpak van Yuki heeft onder meer bijgedragen aan de introductie van Robotic accounting in de Nederlandse markt. Inmiddels is Yuki in Nederland, België en Spanje een toonaangevende speler in de markt van online accounting voor ondernemers en accountants. Yuki levert een innovatief online boekhoudplatform waarmee accountants al hun werkprocessen kunnen optimaliseren. Met het Yuki platform hebben accountants een heel nieuw businessmodel in handen voor hun kantoor en klanten.

Het team
Je maakt onderdeel uit van het Yuki Customer Success team bestaande uit 5 collega’s. Je zal het team ondersteunen bij het realiseren van alle groeidoelstellingen. Ook speel je een actieve rol in de verdere ontwikkeling van ons Customer Success team. Je collega’s bij Yuki zijn net afgestudeerden, trainees en oude rotten in het vak. Het zijn salestijgers, developers, marketeers, support pro’s, HR-specialisten en designers. Ze werken allemaal met hetzelfde doel: ondernemers en accountants alle administratieve rompslomp uit handen nemen.

What’s in it for me?

Wanneer je start bij Yuki krijg je:
● Een uitdagende positie in een innovatieve en snelgroeiende organisatie;
● Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
● Een volwaardige plaats binnen een jong en enthousiast team van professionals.

Overige functie informatie
● Functiecategorie: Commercieel – Account Management;
● Standplaats: Rotterdam;
● Opleidingsniveau: HBO/WO;
● Dienstverband: bepaalde tijd met de intentie op een vast contract;
● Uren: 40 uur per week.
Herken jij jezelf in deze vacature en zoek je naar een baan met veel uitdaging in hartje Rotterdam? Pas je ook nog eens in een enthousiast en ambitieus team, waarin hard wordt gewerkt, maar waar ook plaats is voor ontspanning en fun? Dan is deze functie iets voor jou!

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Vacatures via e-mail
Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close