Snel zoeken

Talenten Motivatie Analyse

De Talenten Motivatie Analyse Methode (TMA Methode) onderscheidt zich van andere analysemethodieken zoals de klassieke psychologische tests, doordat de TMA op gestructureerde wijze naar alle aspecten van de persoonlijkheid kijkt.

Vanuit het potentieel van de kandidaat kan namelijk niet alleen worden aangegeven in hoeverre iemand succesvol zal zijn in een specifieke context (functie of omgeving), maar ook kan een inschatting worden gemaakt van de `ontwikkelgebieden´. De TMA is daarmee een unieke methodiek, gebaseerd op de behoeften- en de Big Five theorie, waarbij door middel van een interactieve methode de emotionele balans, motieven, sociale talenten, beïnvloedende talenten, leidinggevende talenten, organisatorische talenten van een kandidaat in kaart worden gebracht. Als het ware worden de denkprocessen, die ten grondslag liggen aan gedrag, in kaart gebracht en zo een `blauwdruk´ van de kandidaat gemaakt lees meer ...

Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?