Snel zoeken

Excelsior

Sportclub Excelsior en de AVG

De afgelopen periode heeft in het teken gestaan van de AVG en de voorbereidingen hierop. Wij kunnen meedelen dat we een AVG verklaring hebben ontvangen en dat we met onze (software) partners (Sportlink en de KNVB) een verwerkersovereenkomst hebben gesloten. De komende tijd zullen we inventariseren welke personen/vrijwilligers binnen Sportclub Excelsior met persoonsgegevens in aanraking komen en met hen de nieuwe procedures afstemmen en vastleggen.

Welke gegevens leggen we vast:

Persoonsgegevens
«Roepnaam» («Voorletters») «Tussenvoegsels» «Achternaam» («Geb_datum» «Geslacht») «Nationaliteit» Lid sinds: «Lid_sinds»
Adresgegevens*:
«Volledig_adres» «Postcode» «Plaats»

Telefoonnummer(s)*
Vaste telefoon*: «Telefoon» Mobiel*: «Mobiel» 2e Mobiel: «M_2e_Mobiel»
Contact via ouders verzorgers? «Contact_via_oudersverzorgers»
Telefoon ouder/verzorger 1: «Telefoon_ouderverzorger_1»
Telefoon ouder/verzorger 2: «Telefoon_ouderverzorger_2»

Emailadressen:
Email: «Email» (Met dit adres maak je een Voetbal.nl account aan)
2e email: «M_2e_Email»
Contact via ouders verzorgers? «Contact_via_oudersverzorgers»
Email ouder/verzorger 1: «Email_ouderverzorger_1»
Email ouder/verzorger 2: «Email_ouderverzorger_2»

Bankgegevens:

IBAN nummer: «Bankrekeningnummer» Machtiging afgegeven: «Registratiedatum»

Teamgegevens:

Team: «Team» KNVB nummer: «Relatiecode» Heeft speler foto t.b.v. digitale spelerspas? «Heeft_foto»

Druk op onderstaande button en zorg direct voor de juiste informatie en ben klaar voor de toekomst binnen Excelsior! Dank alvast voor jouw hulp hierbij!!

AVG Formulier SC Excelsior
Zichtbaarheid (Privacy instelling)

Met de nieuwe wetgeving kan je alleen nog zelf bepalen of je gegevens openbaar getoond mogen worden. Binnen SC Excelsior kennen we 3 zichtbaarheidsniveau ’s, te weten:

Normaal:
Je bent met naam en foto zichtbaar in de Voetbal.nl app. Op de website ben je als teamspeler alleen zichtbaar met je naam op je teampagina. SC Excelsior publiceert, onafhankelijk van het gekozen privacy niveau, géén pasfoto’s, telefoonnummers en emailadressen van spelers op zijn website.
Voordelen: Je kunt gekozen worden tot Player of the Match, voor iedereen duidelijk in welk team je zit.

Beperkt: Je bent alleen met je naam zichtbaar in de Voetbal.nl app. Op de website ben je eveneens alleen zichtbaar met je naam op je teampagina.
Voordelen: Je kunt gekozen worden tot Player of the Match, voor iedereen duidelijk in welk team je zit.

Afgeschermd: Je naam komt niet naar voren op website, app of Club TV. Waar eigenlijk je naam hoort te staan komt de vermelding “Afgeschermd” te staan. Standaardinstelling is Afgeschermd. Om je zichtbaarheid te veranderen heb je de Voetbal.nl app nodig. Daarmee kun je de zichtbaarheid veranderen.

Verderop kun je lezen hoe je de Voetbal.nl app koppelt met SC Excelsior o.b.v. je emailadres.
Jouw Privacyniveau is: «Zichtbaarheid»
NB. Gegevens met een * zijn via de Voetbal.nl app rechtstreeks in onze ledenadministratie aan te passen. Zijn er andere gegevens die gewijzigd moeten worden? Stuur dan een mail naar info @scexcelsiorjeugd.nl

Privacy (zichtbaarheid) zelf instellen met de Voetbal.nl app

Centraal in de nieuwe privacy wetgeving staat de veiligheid van persoonsgegevens. Leden hebben zelf de regie over de zichtbaarheid van zijn/haar persoonsgegevens. Sterker nog, SC Excelsior kan hier geen invloed op uitoefenen. Leidend hierin is de Voetbal.nl app. Maak je geen gebruik van de Voetbal.nl app? Of heb je een account aangemaakt met een emailadres dat niet voorkomt in onze ledenadministratie? In dat geval is je zichtbaarheid standaard ingesteld op “afgeschermd”.
«Zichtbaarheid»
Voetbal.nl centraal in onze club- en teamcommunicatie
Met de Voetbal.nl app zijn we in staat om aan te haken op een platform met een groot bereik, een directe lijn met de KNVB en automatische uitwisseling van programma, uitslagen en standen. Binnen deze app kunnen we nu ook onze eigen club- en teaminformatie kwijt. Super handig en bespaart ons en jullie een hoop tijd!
Vanaf het komende seizoen zal de Voetbal.nl app leidend zijn in onze club- en teamcommunicatie. Trainingen, aanwezigheid, mededelingen, rijschema en bijeenkomsten zijn zo maar zaken die we via de app kunnen communiceren. De app wordt al veel gebruikt maar voor het komende seizoen willen we daar weer een stap in zetten. Zorg er dus voor dat Voetbal.nl op jouw telefoon staat!

Installeren app
1. Installeer de Voetbal.nl app via de Appstore (iOS) of Playstore (Android)
2. Registreer je met het emailadres waarmee je bij Sportclub Excelsior bent ingeschreven.
In jouw geval is dat: «Email»
(geen of verkeerde email bij ons bekend? Mail het juiste adres naar info@scexcelsiorjeugd.nl )
3. Inloggen in de app en het systeem zal jou herkennen als lid van Sportclub Excelsior en alle, voor jou relevante, club- en teaminformatie tonen.


Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?