Snel zoeken

(Senior) consultant

Bedrijfsprofiel

Nox People is een Werving, Selectie en Carrière adviesbureau voor ambitieuze professionals. Nox People is de naam van de holding waaronder momenteel 2 gespecialiseerde ondernemingen vallen (Nox People Financieel en Nox People Accountancy). Deze ondernemingen zijn actief in de personeelsbemiddeling voor vaste dienstverbanden op (post) HBO en (post) WO niveau.

Wij zijn van mening dat effectief werkende mensen organisaties versterken en meer concurrentiekracht kunnen geven. Effectief werkende mensen presteren beter, hebben het beter naar hun zin en blijven daardoor langer bij een organisatie. Daarom is het voor ieder bedrijf van belang om te ontdekken wat de talenten, kwaliteiten en de valkuilen van hun mensen zijn.

Het is en blijft lastig om dat te ontdekken, maar het kán wel. Wij zijn er van overtuigd dat onze werkwijze een goed inzicht verschaft in de kwaliteiten van onze kandidaten. Daardoor zijn wij in staat om snel en doelgericht de vertaalslag te maken naar de situatie en het verwachtingspatroon van klant en kandidaat.

Cultuur

We houden van een open ondernemende cultuur met respect voor elkaar. Een organisatie waarbinnen we, als uitgangspunt voor de samenwerking, elkaar nemen zoals we zijn.
We verwachten van iedereen een oprechte interesse in elkaar, de klant en kandidaat en een actieve houding om hier vorm aan te geven. Verantwoordelijkheid nemen voor en plezier beleven aan het realiseren van je eigen doelen en die van Nox People. En daarin oog hebben voor de belangen van een ieder die hierin betrokken is.

Functieomschrijving

Stel je voor dat je iemands toekomstige loopbaan in handen hebt. Stel je voor dat jouw inspanningen impact hebben op de ontwikkeling van iemands loopbaan. Indien je werkzaam bent bij Nox People zijn dit scenario’s van de uitdagingen waar je dagelijks mee te maken krijgt.

Als consultant ontwikkel je nieuwe en bestaande samenwerkingsbanden met klanten die kunnen variëren van kleine ondernemingen tot grote, internationale organisaties. Je trekt nieuwe kandidaten aan door onder andere actief te acquireren, te adverteren op internet en door gebruik te maken van jouw eigen netwerk. Je voert gesprekken met kandidaten en test kandidaten grondig. Hiernaast onderhoud je netwerken van klanten en kandidaten op een actieve wijze.

Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantenbestand, het kandidatenbestand en het behalen van jouw persoonlijke doelstelling. Hiernaast ben je gedeeld verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet van Nox People.

Functievoorwaarden

Denk en werk niveau op HBO / WO niveau is noodzakelijk om de benoemde werkzaamheden goed uit te kunnen voeren en te groeien in deze ambitieuze functie. Hiernaast is een aantal jaren werkervaring binnen een soortgelijke of financiële functie een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden. Tot het pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een zeer interessante bonusregeling en een auto, mobiele telefoon en laptop van de zaak.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en/of vragen naar p.wijnstra@noxpeople.nl of neem direct contact op met Pieter Wijnstra via 070-3190130 of 06-43360082.

Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?