Snel zoeken

Vast en Interim

Vast personeel

Heeft u behoefte aan vervanging of uitbreiding van personeel? Dan kunnen wij u van dienst zijn met de werving en selectie van mensen die direct - of na een bepaalde periode - bij u in vaste dienst treden. Wij werken uitsluitend met ervaren consultants die specialist zijn binnen hun eigen vakgebied en volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden en vereisten binnen uw branche.

Interim personeel

Veel van onze opdrachtgevers hebben behoefte aan tijdelijk inzetbare Finance, Human Resources & Marketing professionals. Nox People beheert en onderhoudt actief een netwerk van Freelance Finance, Human Resources & Marketing professionals die gewend zijn aan veranderende omstandigheden en bewust gekozen hebben voor afwisseling en het werken bij verschillende opdrachtgevers.Voor organisaties worden zo de branche-specifieke kennis en kunde van een kwalitatief netwerk van ervaren freelance professionals toegankelijk. Maatwerk oplossingen en flexibele inzet voor de meest uiteenlopende Finance, Human Resources & Marketing vraagstukken en werkzaamheden

Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?