Snel zoeken

Werkwijze

Bij Nox People staat je persoonlijke behoefte centraal. We bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en welke rol wij daarin kunnen spelen. We doorlopen om dit te bereiken verschillende stappen.

Om te beginnen kun je de Talenten Motivatie Analyse ® (persoonlijkheids analyse) aanmaken om je zelfkennis te optimaliseren. Vul een door Nox People toegezonden vragenlijst in en krijg aan de hand daarvan een professioneel rapport dat inzicht geeft in je kwaliteiten en behoeften. Het schetst tevens een beeld van de valkuilen en het voorkeursgedrag die op jouw situatie van toepassing zijn. De uitkomsten zijn vaak verrassend én verhelderend.

In een persoonlijk gesprek bespreken we je ambitie, werkervaring en de uitkomst van de Talenten Motivatie Analyse. Afhankelijk van de uitkomsten bepalen we de gewenste vervolgstap.

Voordat je kennis maakt met (één van) onze opdrachtgevers, ontvang je alle informatie die nodig is om goed voorbereid voor de dag te komen. Samen evalueren we de kennismaking en in het vervolg van de procedure zijn we altijd op de achtergrond aanwezig om je ter zijde te staan.

Vanaf het begin kun je vertrouwen op absolute discretie. Je gegevens worden bijvoorbeeld nooit zonder jouw goedkeuring aan derden verstrekt.

Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?