Snel zoeken

AVG Formulier Sportclub Excelsior

Sportclub Excelsior en de AVG
De afgelopen periode heeft in het teken gestaan van de AVG en de voorbereidingen hierop. Wij kunnen meedelen dat we een AVG verklaring hebben ontvangen en dat we met onze (software) partners (Sportlink en de KNVB) een verwerkersovereenkomst hebben gesloten. De komende tijd zullen we inventariseren welke personen/vrijwilligers binnen Sportclub Excelsior met persoonsgegevens in aanraking komen en met hen de nieuwe procedures afstemmen en vastleggen.
 
Let op!! Met dit adres maak je tevens een Voetbal.nl account aan
Indien je gebruik gaat maken van JSF voor de betaling van de contributie dien je aan het begin van het seizoen, maar uiterlijk op 1 augustus, dit te melden per e-mail bij info@scexcelsiorjeugd.nl. Je moet dan jaarlijks opnieuw een aanvraag indienen bij het JSF via een intermediair. Na akkoord door JSF ontvangen wij een betaling voor de contributie, soms is dat een deel van de contributie en dien je zelf het restant te betalen. Indien je niet bij ons gemeld hebt dat het een aanvraag via het JSF betreft gaan wij ervan uit dat jij zelf tijdig de contributie voldoet. Let op: het is de verantwoordelijkheid van de ouders om een JSF aanvraag tijdig te realiseren
Hier IBAN nummer invullen indien je niet bent aangemeld bij Jeugd Sportfonds
Een pasfoto voor de spelerspas voor spelers en speelsters vanaf 10 jaar en ouder.
Voor extra informatie zie: https://scexcelsior.nl/clubinformatie/
CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Voer alsjeblieft de juiste beveiligingscode in.
Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?