Inloggen

Talentenanalyse©

Doen waar men goed in is, is de weg naar succesvol functioneren.

Optimaal de talenten ontwikkelen en inzetten van jouw medewerkers

Constant je medewerkers blijven ontwikkelen is belangrijk, ook in tijden van de corona crisis. Wat zijn hun talenten, wat drijft hen en hoe zet je deze in in tijden waar online/thuis werken de basis is? Nox People ondersteunt je bij deze vragen. Samen met jouw medewerker kunnen we spreken over zaken als:

  • Ben je bekend met jouw talenten? Zijn deze veranderd gedurende de laatste jaren?
  • Hoe sluit je jouw talenten aan in deze "nieuwe" tijd?
  • Is jouw omgeving bekend met jouw talenten en worden deze goed benut?

Nox People biedt de Talentenanalyse© aan, een fantastisch hulpmiddel welke op basis van drijfveren de talenten inzichtelijk zal maken. Uitgebreide informatie over de Talentenanalyse© vind je hier, een kort overzicht over wat de Talentenanalyse© inhoud vind je hier.

Bijzonder aanbod

Nox People heeft een bijzonder aanbod om de talenten van de medewerkers goed inzichtelijk te maken en biedt een tweetal opties:

Optie 1

Maak de Talentenanalyse© en ontvang direct een uitgebreid rapport
De medewerker maakt online een Talentenanalyse© waarmee 53 competenties worden gemeten. De Talentenanalyse© is positief en niet veroordelend en biedt veel inzicht in de persoonlijkheid. De dashboards en rapportages geven makkelijk informatie over jouw talenten en zijn ontwikkelingsgericht geschreven. Daarnaast geeft de analyse adviezen over de ideale werkomgeving, leer- ontwikkelstijl en de aanleg voor 53 competenties.

  • Tijdsduur: beantwoorden stellingen: +/- 45 minuten
    Rapportage binnen 15 minuten toegestuurd per mail.
  • Kosten: € 150,- excl. BTW
Meld mij aan voor optie 1

Optie 2

Maak zelf de Talentenanalyse©, ontvang direct een uitgebreid rapport én bespreek deze met een gecertificeerde professional.
De medewerker maakt online een Talentenanalys© waarmee 53 competenties worden gemeten. De TMA Talentenanalyse is positief en niet veroordelend en biedt veel inzicht in de persoonlijkheid. De dashboards en rapportages geven makkelijk informatie over de talenten en zijn ontwikkelingsgericht geschreven. Daarnaast geeft de analyse adviezen over de ideale werkomgeving, leer- ontwikkelstijl en de aanleg voor 53 competenties.

Tijdens het online adviesgesprek worden de resultaten besproken en wordt gekeken naar de talenten en drijfveren. Hoe sluiten deze aan bij de huidige rol en wat zou je hierin nog kunnen ontwikkelen.

  • Tijdsduur:
    Beantwoorden stellingen: +/- 45 minuten
    Bespreking van de analyse: +/- 45 minuten
    Rapportage binnen 15 minuten toegestuurd per mail.
  • Kosten: € 250,- excl. BTW


Meld mij aan voor optie 2

Interesse?

Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen? Het staat je altijd vrij contact met ons op te nemen.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Vacatures via e-mail
Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close