Snel zoeken

ErasmusTalent

ERBS en Nox People ontwikkelen platform ErasmusTalent.nl


Het snel vinden van een baan is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Naar aanleiding van dit maatschappelijk probleem, zijn ERBS en Nox People van start gegaan met het opzetten van een platform, genaamd ErasmusTalent (www.erasmustalent.nl ). Via een online leeromgeving zullen Erasmus alumni van alle disciplines toegang kunnen krijgen tot nuttige informatie om zich gericht voor te bereiden op het maken hun eerste carrière stappen.

ERBS – Erasmus Research & Business Support vormt de schakel tussen wetenschappelijke kennis van de Erasmus Universiteit Rotterdam en vraagstukken van ondernemingen en publieke organisaties. ERBS verbindt partijen met elkaar en maakt op die manier wetenschappelijke kennis toegankelijk.

Het besloten platform brengt bedrijven en studenten samen. Enerzijds kunnen studenten zichzelf presenteren door hun persoonlijke gegevens achter te laten en vervolgens informatie inwinnen over onder andere de huidige arbeidsmarkt, het actuele aanbod van vacatures of stages en contact opnemen met interessante organisaties. Anderzijds krijgen bedrijven toegang tot profielen van hoogopgeleide studenten, indien deze dat wensen, en kunnen zij hen enthousiasmeren om bij hun te komen werken door middel van het plaatsen van een bedrijfsprofiel met vacatures/stageplekken.

Het platform zal geheel voorzien zijn van eigentijdse communicatiemiddelen, zoals Whatsapp en social media voorzieningen. Tevens zal het Job Market Prep Programme bij Erasmus Talent worden aangeboden middels o.a. het aankondigen van de bijeenkomsten. Het Job Market Prep Programma (JMP) assisteert recent afgestudeerden en studenten in de laatste fase van hun studie bij het zoeken naar een baan. In de toekomst zal er ook e-coaching worden aangeboden.
Zou je namens je organisatie graag als partner willen opereren? Neem dan contact op met:

Pieter Wijnstra via 06-43360082 of p.wijnstra@noxpeople.nl
Arthur Rasenberg via 06-4336080 of a.rasenberg@noxpeople.nl
Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?