Snel zoeken

CAS Freelance Finance

Samenvoeging CAS Freelance Finance binnen Nox People

De arbeidsmarkt verandert
Hoe we het ook wenden of keren, de arbeidsmarkt komt de komende jaren verder onder druk te staan. Een markt met een grote groep freelance finance professionals is niet meer weg te denken in een veranderde arbeidsmarkt.

Netwerken wordt een kerntaak
Freelancers en organisaties moeten deze ontwikkeling goed leren begrijpen en erop anticiperen. Reputatie en presentatie zijn van groot belang in het bouwen en onderhouden van ieders netwerk. Er zullen steeds meer flexibele vormen van samenwerking ontstaan waarmee ieder zijn doel probeert te realiseren. Een professioneel netwerk maakt het transparant en brengt hier een versnelling in waarin organisaties en freelancers elkaar als netwerkpartner kunnen ontmoeten.

Missie
CAS Freelance Finance bouwt en onderhoudt sinds 2008 dit netwerk. Een netwerk opgebouwd met de beste freelance finance professionals en interessante opdrachtgevers die als netwerkpartners gebruik maken van elkaars diensten. Een dienstverlening die ervoor zorgt dat opdrachtgevers snel en efficiënt hun finance interim behoefte invullen. En freelancers die opdrachten tegemoet kunnen zien die passen bij hun behoeften, niveau en carrière ontwikkeling.

In het kader van een complete dienstverlening binnen het netwerk van zowel vaste als tijdelijke behoefte en daarmee meer slagkracht richting onze opdrachtgevers hebben wij besloten om deze netwerken structureel aan elkaar te verbinden en onder de naam Nox People verder te gaan.

Onze bekende dienstverlening blijft natuurlijk het zelfde alleen de naam zal veranderen. Vanaf nu zal CAS Freelance Finance verder gaan onder de naam Nox People. www.noxpeople.nl  
Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?