Snel zoeken

Doe wat bij je past dan komt de rest vanzelf

Het carrière advies van Nox People is ontwikkeld voor iedereen die zijn carrière serieus neemt en bereid is om eens in de spiegel te kijken. Inzicht krijgen of je nog wel toegevoegde waarde levert? Of je werkomgeving nog wel bij je past? Of de carrière bij je motivatie en talenten hoort? Of waar je het beste je carrière kan starten?

Kortom hoe kom ik het beste tot mijn recht! Dit wordt helder en professioneel in kaart gebracht door de inzet van de Talenten Motivatie Analyse.

Talenten Motivatie Analyse

Wie wil excelleren in zijn werk dient zijn talenten en motieven als uitgangspunt te nemen. Om goed inzicht te krijgen in je talenten en motieven zet Nox People de Talenten Motivatie Analyse (TMA) in. Om op een zeer professionele wijze te kunnen bespreken welke functiekenmerken en werkomgeving het beste bij je passen.
De TMA is een “state of the art” analyse instrument voor talenten en persoonlijkheidsonderzoek en geschikt voor selectie, carrière advies en coaching.

De TMA kijkt naar persoonlijkheidskenmerken zoals sociabiliteit, ambitie, besluitvaardigheid, dominantie en inlevingsvermogen (22 talenten in totaal). Zo ontstaat een totaalbeeld en komen emotionele balans, talenten en motieven helder naar voren.

De Talenten Motivatie Analyse Methode (TMA Methode) onderscheidt zich van andere analysemethodieken, zoals de klassieke psychologische tests, doordat de TMA op gestructureerde wijze naar alle aspecten van de persoonlijkheid kijkt.

Vanuit het potentieel van de kandidaat kan namelijk niet alleen worden aangegeven in hoeverre iemand succesvol zal zijn in een specifieke context (functie of omgeving), maar ook kan een inschatting worden gemaakt van de `ontwikkelgebieden´. De TMA is daarmee een unieke methodiek, gebaseerd op de behoeften- en de Big Five theorie, waarbij door middel van een interactieve methode de emotionele balans, motieven, sociale talenten, beïnvloedende talenten, leidinggevende talenten, organisatorische talenten van een kandidaat in kaart worden gebracht. Als het ware worden de denkprocessen die ten grondslag liggen aan gedrag in kaart gebracht en wordt er zodoende een `blauwdruk´ van de kandidaat gemaakt.

Het proces

Na de (online) analyse ontvangt de kandidaat een talent rapportage en ontvangt Nox People een expert rapportage waarin per talent een analyse wordt weergegeven. Dit wordt samen met iemands persoonlijke ambitie en achtergrond uitvoerig live besproken. De Talenten Motivatie Analyse geeft inzicht in de volgende deelgebieden.

Interesse?

Neem dan contact op met Arthur Rasenberg T 06-43360080 of E a.rasenberg@noxpeople.nl .

Nox People is een intermediair voor ambitieuze Finance, Human Resources & Marketing professionals, voor zowel vaste als voor interim posities. Wij richten ons daarbij op (post) HBO of (post) WO-niveau.

Nox People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?